کره نرم شده ۱۲۵ گرم شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه آرد سفید ۱و ۳/۴ پیمانه.
ابتدا شکر و کره را در ظرف مورد نظر با هم زن برقی هم بزنید تا کرم رنگی شود وانیل را اضافه کرده بعد شیر را بریزید و مخلوط کنید. آرد را به مواد قبلی اضافه کرده هم بزنید اندازه یک قاشق مواد را بردارید و در دست گرد کنید با دست روی خمیر را فشار دهیدو با چنگال طرح ضربدری روی آن بیندازید و در سینی تنورگازی کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی ها را داخل آن بچینید و با شعله ی پایینی تنورگازی که با شعله ی ملایم روشن است و شعله پخش کن را هم روی آن قرار داده ایم به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم.
بهتر است تنورگازی را ابتدای کار با حرارت ملایم روشن کنیم تا برای پخت و پز آماده باشد.