تنورگازی ۹۰کالا ایده آل ترین و متفاوت ترین وسیله برای پخت آسان و با کیفیت انواع نان کیک و شیرینی و انواع غذا های تنوری میباشد.
خمیرمایه ۱قاشق چایخوری ، تخم مرغ ۲عدد ، شکر ۱قاشق چایخوری ، روغن مایع ۱۰۰گرم ، نمک نصف قاشق چایخوری ، آرد به میزان لازم ، پیاز ۱عدد متوسط ، گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم ، قارچ ۱پیمانه ، جعفری به مقدار لازم ، پنیر پیتزا ۳قاشق غذاخوری ، رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل به میزان لازم ، آب ولرم ۱/۵ لیوان.
ابتدا یک لیوان آب ولرم ، خمیرمایه و شکر را داخل ظرفی ترکیب و حدود ۱۰دقیقه زمان می دهیم تا خمیرمایه عمل بیاید. در ادامه تخم مرغ ها و روغن مایع را به مخلوط اضافه و خوب هم می زنیم سپس آرد را کم کم اضافه کرده و ورز می دهیم. خمیر بدست آمده نباید زیاد سفت باشد خمیر را داخل ظرفی چرب شده قرار داده و روی آن را با سلفون می پوشانیم.
سپس ظرف را در جای گرم قرار می دهیم تا پف کرده و حجم آن دوبرابر شود. سپس پیاز را پوست کنده و ریز ریز خرد می کنیم و ماهیتابه را با کمی روغن روی شعله قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز های خرد شده را به آن اضافه و تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود. حالا گوشت چرخ کرده را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم می زنیم. مقداری نمک و فلفل به همراه رب گجه فرنگی به آن زده و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد و آب آن بخار شود.
قارچ ها را شسته و به صورت نگینی خرد کرده در ماهیتابه ای دیگر مقداری روغن ریخته و بعد از داغ شدن قارچ را اضافه کرده و تفت می دهیم. اگر قارچ ها آب انداخت اجازه می دهیم آب آن خارج و بخار شود. سپس مخلوط گوشت و پیاز را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم و کمی جعفری خرد کرده هم به موادمان اضافه می کنیم. حالا خمیر پف کرده و آماده شده را روی سطح مقداری آرد پاشیده شده به صورت لایه نازکی باز می کنیم خمیر را به صورت مستطیلی برش می زنیم روی یک طرف خمیر از موادی که آماده کرده بودیم می ریزیم و روی آن مقداری پنیر پیتزا اضافه کرده طرف دیگر خمیر را روی مواد قرار می دهیم به طوری که همه ی مواد را کاملا بپوشاند. می توانیم از برش های مختلفی روی خمیر استفاده کنیم.
تنورگازی ۹۰کالا را با شعله های ملایم روشن و شعله پخش کن را نیز در جای خود قرار داده و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود. سینی تنورگازی را چرب کرده و اشترودل ها را روی آن می چینیم. روی خمیر را کمی زرده تخم مرغ زده و کمی کنجد روی آنها می پاشیم. سپس اشترودل ها را به مدت ۲۰الی ۳۰ دقیقه داخل تنورگازی قرار می دهیم تا بپزد.